+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: دومین نرم افزار عبور از محدودیت

Member saeid63 is on a distinguished road
    Thanks
    0

Thumbs up دومین نرم افزار عبور از محدودیت

نرم افزار Freegate یک نرم افزار ساده و کم حجم است که توسط یک سازمان چینی (مقابله با فیل.ترینگ) ، واقع در کشور آمریکا، ساخته شده است. زبان نسخه ی اصلی این نرم افزار چینی است. اما نسخه ای را که ما در اختیار شما قرار می دهیم ، انگلیسی است و بدون مشکل می توانید از آن استفاده کنید.این نرم افزار جهت دور زدن فیل.ترینگ ، مانند بسیاری دیگر از نرم افزارهای مشابه ، از یک پیروکسی مرکزی جهت اتصال به یک سرور در کشور آمریکا استفاده می کند. در نتیجه علاوه بر امکان دور زدن فیل.ترینگ ، امکان مخفی کردن IP و جستجوی ناشناس در اینترنت را نیز فراهم می آورد.

اما نرم افزار Freegate با سایر نرم افزارهای عبور از فیل.ترینگ مانند UltraSurf ، PLink ، CProxy و غیره ، یک تفاوت ویژه دارد. این نرم افزار علاوه بر امکان اتصال به یک پیروکسی سرور جهت دور زدن فیل.ترینگ ، به نوعی مانند یک فیل.ترشکن نیز عمل می کند. یعنی دقیقا مانند اینکه یک سایت فیل.ترشکن همیشه در دسترس ، در اختیار شما باشد. درواقع عملکرد نرم افزار Freegate را می توان ترکیبی از نرم افزاری مانند UltraSurf و نرم افزاری مانند GPass، در نظر گرفت. البته شاید با گفتن این مطلب ، موضوع کمی برای کاربرانی که با نرم افزارهای دیگر آشنایی ندارند ، پیچیده به نظر برسد. اما اینطور نیست و شما می توانید از این قسمت صرف نظر کنید و طبق آموزش زیر عمل کنید... !

نرم افزار را پس از دانلود از حالت Zip یا فشرده خارج کنید(Extract کنید). سپس روی فایل Freegate دابل کلیک کنید تا برنامه اجرا شود. پس از اجرای برنامه آنرا minimize کنید تا آیکن آن پایین کنار ساعت ، قرار بگیرد. دقت کنید که نرم افزار را نباید ببندید و حتما باید minimize کنید! اگر از مرورگر Internet Explorer استفاده می کنید ، ممکن است پیروکسی اتصال به سرور بطور خودکار در تنظیمات پیروکسی مرورگر ، ست شود. اما جهت کسب اطمینان از این مسئله ، به تنظیمات پیروکسی مرورگر IE بروید:

Tools ==> Internet Options ==> Connections ==> Settings

با طی کردن مسیر بالا ، اکنون وارد قسمت تنظیمات پیروکسی مرورگر IE شده اید. در این پنجره ، تیک گذینه Use a ***** server for this connection را بزنید تا مستطیلهای پایین آن فعال شود. اکنون باید پیروکسی زیر ست شده باشد:

Address: 127.0.0.1 Port: 8567

همانطور که گفته شد پس از اجرای نرم افزار ، ممکن است این پیروکسی بطور خودکار ست شود. اما اگر اینطور نبود ، بطور دستی وارد کنید.

سپس تمام پنجره ها را OK کنید و در نوار آدرس مرورگر خود آدرس یک سایت فیل.تر شده را وارد کنید و صبر کنید تا سایت مورد نظر باز شود.

همچنین جهت دسترسی به فیل.ترشکن نرم افزار ،پس از اجرای آن ، آدرس زیر را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید:

http://127.0.0.1:8567

دانلود برنامه با حجم 430 کیلو بایت
    ویرایش توسط saeid63 : 12-27-2009 در ساعت 02:02 PM
    این روزها همه تشکر می کنند شما چطور؟
    ღ♥ღ(¯`•.تنها ترين عاشق ¸.•´¯)ღ♥ღ ;

معاون و ناظم کل انجمن ها p@ria is on a distinguished road p@ria آواتار ها
    Thanks
    0

ممنون سعید جان
    من خودم همیشه از freegate استفاده می کنم.
    فقط بدیش اینه بعد از استفاده کل تنظیمات سیستمم رو بهم میریزه

انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند ؛ بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز ...

عضو تازه farhadansary is on a distinguished road
    Thanks
    0

Thumbs up این بهتر جواب داده

سلام
    ممنونم توضیحاتت بسیار ریزبینانه و دقیق بود . اما یه چند تا چیزو من از فیر گیت و اولتراسلف
    من پیدا کردم که برام مشکل بودش
    اولی اینکه سرتش اصلاً مناسب نبود یعنی اگه دایل آپ داشته باشید و یه سایت رو باز کنین ایشالا نوه هاتون میتونن تاریخ اون موقع بازمیشه رو ببینن .
    اما راجب تنظیمات سیستم یه تغییر کوچیک لوکال هاست هست که برای استفاده هر برنامه ای باید لحاظ بشه
    سوم اینکه اگه سرورش over load بشه با تیپا میندازدت بیرون تا بتونه دوباره باز ترافیکش پایین بیاد

و از همه بد تر من هیچ وقت نشد ببینم باهاش یه فایل حد اقل 6 مگا بایتی دانلود کنم . خیلی استفاده کننده ازش ریاده و سرورش بیچاره حقم داره . نیتونه لینک بشه

اما من یه برنامه پیدا کردم که رو لوکال هاسته و کیفیتشم مطلوبه من محدودیت و یا افت سرعت
    ندارم پشتیبانی خوبی هم از برنامش میشه من هر سئوالی داشتم حال کردم زود جواب دادن
    این سایته برنامشه هرکی میخواد بگیره که نگیره از کفش رفته Iran-VPN.co.nr

عضو تازه ariobarzan is on a distinguished road
    Thanks
    0

برنامه خوبیه منم استفاده کردم و خیلی رحت سایت هایی مثل فیس ** بوک رو باز کردم و سرعتشم مطلوب بود
    من لینک مستقیم دانلود برنامه رو میزارم براتون http://vpn4.lookin.at:8081/DorVPN4-light-setup.exe

عضو تازه farhadansary is on a distinguished road
    Thanks
    0

امروز 15 روز از سال 89 میگذره و هنوز قویترین برنامه ای که از فی*لت*ر ها رد میشه
    و محدودیت حجمی و زمانی نداره دوست دارم اینو به همه معرفی کنین تا اونا هم بتونن استفاده کن
    Iran-vpn.co.nr

+ پاسخ به موضوع

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)