View Poll Results: بهترین مجموعه نرم افزاری در ایران

Voters
3. You may not vote on this poll
  • کینگ شرکت پرند

3 100.00%
  • لورد

0 0%
  • گردو

0 0%
  • MRT

0 0%
  • مجموعه های دیگر ...

0 0%
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: کینگ گردو لورد و...

کینگ گردو لورد و...

درود
    من میخواستم یک مجموعه نرم افزاری از بازار تهیه کنم خوشبختانه شرکتهای مختلف و زیادی اقدام به عرضه مجموعه های نرم افزار کرده اند به نظر شما بهترین مجموعه نرم افزار موجود در بازار کدام هست

هیچ کدوم مجموعه ای به اسم اینترنت پر سرعت فقط !

من به نظرم چون ماداریم از نرم افزار های کرکی استفاده می کنیم پیدا کردنش از اینترنت یه بحثه ، اینترنت پر سرعت داشتن یه بحثه و از همه مهم تر چه جوری نصب کردن و درد سرای بعدشه! واسه همین من ترجیح می دم یه مجموعه بخرم که با یه هزینه ی معقول n تا برنامه , پشتیانی با آموزش نصب و.... هر برنامه دستم باشه که هر وقت خواستم چیزی بریزم رو pc 2 دقیقه ای بتونم بریزم اگرهم گیر کردم دستم به یه جایی بند باشه ! در مورد اینکه چه مجموعه ای خوبه باید بگم کاملا بستگی به استفاده کننده داره که دنباله چیه ؟من آخرین مجموعه ای که گرفتم کینگ برای شرکت پرند بود . دنبال بهترین نرم افزار ها تو هر فیلدی بودم و شنیده بودم که برنامه های این مجموعه کمترین مشکلاتی که مربوط به برنامه های کرک شده هست رو داره که اینطور بود و برای همین هم پیشنهادش می کنم

Quote Originally Posted by s.shab62 View Post
    من به نظرم چون ماداریم از نرم افزار های کرکی استفاده می کنیم پیدا کردنش از اینترنت یه بحثه ، اینترنت پر سرعت داشتن یه بحثه و از همه مهم تر چه جوری نصب کردن و درد سرای بعدشه! واسه همین من ترجیح می دم یه مجموعه بخرم که با یه هزینه ی معقول n تا برنامه , پشتیانی با آموزش نصب و.... هر برنامه دستم باشه که هر وقت خواستم چیزی بریزم رو pc 2 دقیقه ای بتونم بریزم اگرهم گیر کردم دستم به یه جایی بند باشه ! در مورد اینکه چه مجموعه ای خوبه باید بگم کاملا بستگی به استفاده کننده داره که دنباله چیه ؟من آخرین مجموعه ای که گرفتم کینگ برای شرکت پرند بود . دنبال بهترین نرم افزار ها تو هر فیلدی بودم و شنیده بودم که برنامه های این مجموعه کمترین مشکلاتی که مربوط به برنامه های کرک شده هست رو داره که اینطور بود و برای همین هم پیشنهادش می کنم
    ممنونم
    راستی من هم مثل شما اینترنت پر سرعت ندارم و وقت پیدا کردن کرک و سریال و ... بعدشم دسته بندی و رایت و ..... کلی هزینش بیشتر میشه و قابل مقایسه نیست همین مجموعه رو که پیشنهاد کردی گرفتم خیلی عالی بود ممنونم
    راستی اگر کسی در مورد مجموعه های دیگه هم اطلاع داره در این قسمت عنوان کنه تا همه استفاده کنند

+ Reply to Thread

Tags for this Thread